Foredrag: “Gaven fra Gud” v/Shanti Lund

ONSDAG DEN 2. MAJ 2018, KL. 19-21.30 

Om at leve med diagnosen: Uhelbredelig kræft

Denne aften vil Shanti Lund fortælle om at leve med diagnosen uhelbredelig kræft og derefter er der mulighed for dialog og spørgsmål. En dyb og dejlig aften venter.

Shantis egne ord om foredraget:

Gaven fra Gud.

Jeg fik i sommeren 2017 diagnosen: Uhelbredelig kræft. Det er livsforandrende at blive konfronteret så direkte med livet og døden.

I erkendelse af at jeg ikke er Herre over liv og død, men kan beslutte hvordan jeg vil leve livet som jeg har lige nu, har jeg valgt kontrol-scanninger og palliativ kemo-behandling fra.

For mig betyder det, at jeg hengiver mig ind i livet/ ind i Gud, som det er sandt for mig. Det er frit og udogmatisk. Det kræver at jeg tør lytte, og følge det jeg hører.

Jeg oplever for første gang i mit liv at jeg ikke skal kæmpe eller slås for at overleve og leve. Det kan lyde helt bagvendt, men når jeg tænker tilbage på min egen livshistorie giver det god mening.

Jeg vil denne aften dele min rejse indtil diagnosen med uhelbredelig kræft, og derefter fortælle hvordan livet former sig for mig nu, hvor jeg føler mig båret og hjulpet uden at forholde mig til hvor længe jeg skal leve eller hvornår jeg skal dø.

Min beslutning om at tackle min diagnose, som jeg gør,  påvirker jo ikke kun mig selv, men også min søn på 15 år, min familie og venner. Jeg vil denne aften fortælle om dilemmaerne jeg har stået i, feks: Kan jeg tillade mig at vælge behandling fra når den måske kan livsforlænge, særligt når jeg har en søn som er så ung?

Min fortælling er meget personlig. Livet er for mig håb, glæde og kærlighed- helt dagligdags, jordnært og fantastisk .

Du kan læse mere om Shanti og følge med på hendes blog her

PRIS: 125 kr. incl. kaffe og kage

TILMELDING: Tlf. 97 53 68 60 el. 20 76 10 38 el. benyt vores kontaktformular.