Foredrag

HVEM ER JEG?

ONSDAG DEN 15. NOVEMBER KL. 19.00-21.30  (AFLYST)

Da Rikke Topp sagde sit job som administrerende direktør op, vidste hun ikke, hvad det ville føre med sig. Hun fandt modet, brød med det kendte og trygge, og begav sig skridt for skridt ud på ukendte veje.

At finde sin egen vej

Hun er drevet af længslen efter at mærke livet mere intenst, og drevet af at finde kærlighed. Hun er kompromisløs i forhold til at gå sin vej – den vej, som hun føler sig inspireret til. Hun har lyttet indad og mærket i hjertet, hvilken vej, der er hendes, og den har hun fulgt.

Hun har sluppet frygten og begivet sig ud på en indre rejse og en rejse rundt i verden, der har hentet dybe erkendelser frem i hendes sind. En rejse på kærlighedens vej for at komme tættere på, hvem hun er.

Bogudgivelser

Den 13. august 2017 udgav Rikke bogen ’Hvem er jeg?’.
Hun er også forfatter til bøgerne ’Fra topdirektør til energisk leder’ (2013)
og ’(R)evolution af dit personlige lederskab’ (2015).

Rikke i dag

I dag kombinerer Rikke sin akademiske viden med sin erhvervs- og ledelseserfaring, når hun som executive advisor i Life Component bruger sin intuitive kapacitet til at styrke fremtidens ledere (www.lifecomponent.dk).

Hun er også formand for organisationen Women in Focus med visionen: ’A World of Equality’ (www.womeninfocus.life).


Der serveret kaffe/the og kage i pausen. Det vil også være muligt at købe bøger i pausen (kontant betaling eller MobilePay).

Overskuddet fra billetindtægter såvel som indtægterne fra bogsalget i forbindelse med foredraget går ubeskåret til organisationen Women in Focus.

Læs mere om Rikke Topp her.

PRIS: 100 kr. incl. kaffe og kage

TILMELDING: Tlf. 97 53 68 60 el. 20 76 10 38 el. benyt vores kontaktformular.